Få bättre hållning

Att man har problem med sin rygg kan vara att man har en dålig hållning. Genom att tänka på detta så kan man få en bättre hållning oavsett om man sitter på sin motorcykel eller vid ett skrivbord. Se till att skaffa hjälpmedel som kan hålla din rygg rakar under perioder.

Genom att skaffa sig så kallade hållningsvästar som gör att du får en bättre hållning. Det gör att dina axlar automatiskt dras bakåt och kommer att hjälpa dig vid problem som finns för både nacke, nacke men också din bröstrygg. Försök att använda din väst så mycket som du bara kan. Dessa ryggvästar är smidiga och kan användas under exempelvis en skjorta. Det kan vara skönt att ha en t-shirt eller ett linne först som gör att din väst inte skaver direkt mot din hud.

Den kan med fördel användas när du är ute och åker med din motorcykel men också när du sitter ner och arbetar både hemma och på din arbetsplats. När du använder något som gör att du sträcker på dig gör att din hållning läggs rätt och att du per automatik sträcker lite extra på dig. De flesta västar är elastiska och kan med fördel användas när du fysiskt arbetar.